Connecting an OEM A320 sidestick to the PC

General talk on hardware (share experience, ask for advice)
Post Reply
subsonic
Posts: 18
Joined: Wed Aug 11, 2021 11:56 am

Connecting an OEM A320 sidestick to the PC

Post by subsonic »

Hi Guys,

Has anyone here experience with connecting an OEM A320 sidestick with original tranducers to the PC?

I saw that it is generally possible but would like to know how its done in detail.

Regards,
Alex

bbruechmann
Posts: 231
Joined: Tue Jun 16, 2020 8:33 am
Location: Germany - Rostock

Re: Connecting an OEM A320 sidestick to the PC

Post by bbruechmann »

Bernd

P3D V5.3 - PC spec: Intel i9-9900 overclocked 5 GHz, 32 GB RAM, GPU Nvidia RTX2080, M2 SSD, Skalarki HomeCockpit JH FMGS on a dedicated Server, PF3 for ATC, MCE, GSX, EFB, AS+ASCA, ExPfJH, CORTEMAN, TopCat, PFPX

subsonic
Posts: 18
Joined: Wed Aug 11, 2021 11:56 am

Re: Connecting an OEM A320 sidestick to the PC

Post by subsonic »

Thank you Bernd, I will have a look.

Post Reply